برای دریافت مشاوره رایگان با شماره 88932123-021 داخلی 122 تماس بگیرید.

اتمام ریزتراشه‌های جهان و استراتژی شرکت های بزرگ این زمینه

بازدید: 1,961 بازدید

تراشه های موجود در قلب دستگاه های دیجیتالی که همه روزه در زندگی همه ی مردم جهان نقش دارند توسط چند شرکت بزرگ و مطرح در دنیا تولید می شوند. می توان گفت که در جهان امروز، بدون تکنولوژی و دستگاه های دیجیتالی نمی توان یک روز هم زندگی کرد، اما سوالی که این روزها در بین مردم مطرح می شوند اینست که اگر به اندازه ی کافی تراشه برای لوازم دیجیتالی تولید نشود، آینده چگونه خواهد بود؟ البته که نمی توان جهانی بدون وسایل و فناوری های دیجیتالی را تصور کرد و پیشرفت انسان وابسته به پیشرفت تکنولوژی است. اما استراتژی هایی که شرکت های بزرگ در آینده پیش میگیرند چیست و مردم در این زمینه چه نقشی خواهند داشت.

در ماه های اخیر طوفانی از مشکلات، باعث کمبود تراشه ها و مانع عرضه ی آنها در دنیا شده بود. مشکلات بوجود آمده مانند افزایش تعداد کاربران وسایل دیجیتالی در دوران شیوع ویروس کرونا و زمان قرنطینه، جنگ تجاری بین شرکت ها، آتش سوزی در کارخانه های  تولیدی و آب و هوای نامطلوب اخیر از جمله خشکسالی و طوفان برفی، تاثیر بسزایی در این صنعت داشتند. در ماه های اخیر تقاضای بی سابقه مردم برای محصولات دیجیتالی باعث شده تا بازار تراشه های جهان تا ارزش 40 میلیارد دلار تنها در ژانویه سال 2021 افزایش یابد.

با این وجود، خبری که اوایل سال جاری مبنی بر کمبود جهانی تراشه های رایانه ای منتشر شد، بسیاری را متعجب کرد و همین امر باعث افزایش قیمت اکثر لوازم دیجیتال، از لپ تاپ گرفته تا یخچال، شد. این بحران باعث شده است که کشورها و شرکت های سراسر جهان برای ایجاد ظرفیت بیشتر تراشه های دنیا تلاش کنند. این امر همچنین بر صنعت تکنولوژی تأثیر گذاشته و بسیاری از مردم به این نتیجه رسیده اند که این موضوع می تواند انقلابی در این عرصه بوجود آورد. همچنین منتقدان بر این باورند که کمبود عاملان و شرکت های تولید کننده ی بزرگ  در بازار و وجود  تنها چند شرکت به عنوان سازنده و نوآور، آسیب پذیری این صنعت را در برابر اختلال ها افزایش می دهد.

برخی از این شرکت های بزرگ در حال حاضر از یک استراتژی استفاده و حمایت می کنند، این استراتژی به این صورت است که آنها از اصول مشارکتی و منابع باز شیوه نگارش نرم افزار استفاده می کنند، به این معنا که دسترسی سایر افراد و مهندسان به این تراشه ها آزاد بوده و آنها می توانند به شیوه های مختلف این تراشه هارا تغییر دهند. البته برای آنکه این موضوع در بین مردم و مهندسان سراسر جهان به یک استاندارد تبدیل شود، به کمی زمان نیاز است. در این شرایط، کشور ها و مهندسان سراسر جهان، هر کدام می توانند به تولید و ساخت تراشه ها روی بیاورد و در این حالت است که آنها می توانند به تسلط شرکت های بزرگ و مطرح بازار تراشه ها پایان دهند.

تراشه های کامپیوتری همه جا هستند، این فناوری ها نه فقط در لپ تاپ ها، رایانه ها و تلفن های هوشمند، بلکه در سرورهای بی شماری مانند ایمیل وب، بانک آنلاین و سایر خدمات دیجیتالی ما را که روزانه از آنها استفاده می کنیم، اجرا می شوند. حتی می توانید تراشه هارا در مایکروویو، تلویزیون، ماشین لباسشویی و ساعت ها پیدا کنید. به طور کلی ​​همه ی وسایل روزمره ی ما به کمک این تراشه ها کار می کنند، از همین رو استراتژی که شرکت های بزرگ در این زمینه پیش گرفته اند می تواند از بسیاری جهات مفید بوده و باعث پیشرفت زندگی جوامع مختلف شود.

دسته‌بندی تکنولوژی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت